Blogger ontbrekende opties: Deel I

Zoals in het rechtermenu te zien is, beheer ik meerdere weblogs bij Blogger.com. Om het beheer wat te vereenvoudigen maken al deze weblogs gebruik van een door mij op maat gemaakt template. Bij het kopiëren van de html broncode van mijn templates stuitte ik op een klein probleempje: de links in het menu staan allemaal in de html broncode en kunnen bij het veranderen van template dus gemakkelijk verloren gaan.

Daarom pleit ik voor de invoering van een nieuwe optie in het Blogger control panel: linkbeheer. WordPress heeft een heel uitgebreid linkbeheer inclusief blogrolling systeem, en ik vindt het erg vreemd dat Blogger nog niet iets soortgelijks heeft gemaakt.
Je komt nu heel veel blogs tegen op blogspot waarbij het standaard lijstje met links nog te zien is.
Dat kan toch veel eenvoudiger? Een tag in de template zoals <$BlogLinks$> die automatisch het lijstje met ingevoerde links weergeeft zou ideaal zijn!