MKBackup

Six Apart begint affiliate programma

Six Apart (de makers van de weblog software Movable Type en TypePad) hebben een affiliate programma geïntroduceerd. Met het aanbrengen van een koper voor de Movable Type weblog software ontvang je 10% commissie. Ieder TypePad proef abonnement dat via jouw website wordt afgesloten levert je 3 dollar op en indien er een betaald abonnement voor LiveJournal wordt afgesloten ontvang je daarvoor een vergoeding van 20% (met een maximum van 5 dollar).

Interessant voor bloggers die de weblog software van Six Apart gebruiken. Ik denk dat ik mezelf niet zal aanmelden, het staat namelijk een beetje raar om klanten te verwijzen naar Movable Type en TypePad, terwijl ik zelf Blogger.com gebruik :)

Het meest interessant lijkt me het verwijzen van je website bezoekers naar het gratis proef abonnement op TypePad. Een gratis account is namelijk gemakkelijk aangemaakt en daar kun je dan mooi 3 dollar per aangebrachte gebruiker mee verdienen!