MKBackup

Hoe reset je een Hue lamp met de Hue dimmer?

Hoewel het Philips Hue systeem voor connected verlichting enorm robuust is kán het soms gebeuren dat een lamp niet (meer) reageert. Het is helaas niet mogelijk om Philips Hue lampen te resetten door ze herhaaldelijk in- en uit te schakelen maar als je beschikt over een Hue dimmer kan je toch je lamp resetten mocht dat nodig zijn.

Om een niet reagerende Hue lamp te resetten met behulp van de Hue dimmer dien je de dimmer vlakblij de ingeschakelde lamp te houden en gedurende 10 seconden zowel de aan- als de uit-knop ingedrukt te houden. Na 10 seconden knippert de lamp kort, wacht dan totdat deze 3 keer aan en uitgaat en je lamp is gereset.

Ik had een Hue white lamp die niet meer reageerde en ik nadat ik al van alles geprobeerd had en zelfs de Hue bridge gereset naar fabrieksinstellingen bracht het resetten met behulp van de dimmer uitkomst.

Mocht je niet over een Hue dimmer beschikken, dan kan je deze bij Coolblue kopen voor slechts €26,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *