Measure Map is erg cool!

Sinds gisteren ben ik in het gelukkige bezit van een account voor de nog in Alpha-staat verkerende statistieken dienst Measure Map. Ik ben echt helemaal verkocht! Dit is absoluut de beste weblog teller die ooit is gemaakt!

In de nieuwe versie van WordPress is onder de 'Manage' tab een 'Referrers' overzicht te vinden dat rudimentaire informatie geeft over het aantal bezoekers en de verwijzende sites. Wat mij betreft hadden ze deze optie echter weg kunnen laten aangezien het slechts een overzicht geeft van de laatste 30 dagen en de meeste referrers niet worden gemeten (er staat dan alleen 'DIRECT').

Measure Map is een statistieken dienst die speciaal op weblogs is gericht en geeft een inzicht in alle belangrijke gegevens zoals het aantal bezoekers, de links waarop geklikt werd, het aantal comment en nog veel meer interessante informatie. Bloggers die twijfelen om hun huidige teller te vervangen door Google Analytics raad ik aan te wachten totdat Measure Map live gaat, je zult je verbazen over de bijzonder overzichtelijke vormgeving en de fantastische tracking mogelijkheden.