Vodafone Firestarters: Future Mix

firestarters en Discovery Channel presenteren firestarters the series, een reeks van zes korte documentaires die verkent hoe de mobiele revolutie creatieve industrieën verandert. De serie grasduint in de wereld van fotografie, muziek, kunst, film, mode en media. Welke innovators zetten de toon voor een toekomst waarin nieuwe technologieën aan de basis liggen van creatief pionierswerk?

#02 Future Mix Future Mix verkent de relatie tussen (mobiele) technologie en creativiteit in dj’en. Native Instruments introduceerde de Traktor app voor iOS en veranderde daarmee het hele concept van mobiel draaien. Of artiesten zelf staan te springen om het podium te beklimmen met een iPad is nog maar de vraag. Veel dj’s denken dat nieuwe technologieën pas omarmd worden als ze echt iets toevoegen. Zien innovators Joris Voorn, Dave Clarke en Dubfire een tech-nirvana in de nabije toekomst? Ontdek het in deze docu.

firestarters the series is een uniek samenwerkingsproject van Discovery Channel Benelux en firestarters by Vodafone. In deze documentaireserie worden de verhalen verteld van creatieve voorlopers, jonge ondernemingen en innovatieve projecten. firestarters bezoekt Unseen, Amsterdam Dance Event, Museumnacht, IDFA en Amsterdam Fashion Week, waar mobiele technologie nieuwe ideeën uitlokt of tot wasdom brengt.

2 antwoorden op “Vodafone Firestarters: Future Mix”

  1. f. schreef:

    wat handig

  2. ardekay schreef:

    Mooie samenwerking. Men draait nu al op laptops (Traktor). Straks zijn het inderdaad tablets en smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *