De Canon IXUS 220 HS, leuk voor onder de kerstboom!

Als tevreden bezitter van een Canon IXUS 55 wil ik je graag wijzen op de nieuwe IXUS 220 HS compact camera*. Hoewel foto camera’s met het Micro Four Thirds-systeem helemaal hip zijn, is voor de meeste mensen een compact camera veel handiger. Een onder fotografen populair gezegde luidt immers; de beste camera is de camera die je bij je draagt. En zo is het maar net.

De IXUS toestellen zijn super degelijk en kun je door het compacte formaat gewoon in je broekzak meenemen. Zo is er dus geen reden om je camera niet bij je te hebben!

Met de kerstdagen in aantocht zullen veel mensen binnenshuis foto’s willen maken. Dankzij het HS systeem waarbij de CMOS beeldsensor vanaf de achterzijde wordt belicht, kun je ook in omgevingen met weinig licht heel mooie foto’s maken. Dankzij de optische image stabilizer blijven de foto’s ook bij langere sluitertijden toch scherp.

Overigens kun je niet alleen mooie foto’s maken op een resolutie van 12.1 megapixels, maar het is met de Canon IXUS 220 HS ook mogelijk om in full HD formaat te filmen. Daarbij wordt het geluid in stereo opgenomen en door de ingebouwde beeldstabilisator zijn de beelden mooi vloeiend en niet zo schokkerig zoals de meeste filmpjes die met mobiele telefoons zijn opgenomen.

Dankzij de HDMI aansluiting kun je de camera direct aansluiten op je HD televisie en zo gezellig met de hele familie direct de filmpjes en foto’s van het kerstdiner bekijken ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *