Een vers Blogger.com weblog

Het is altijd een gedenkwaardige gebeurtenis, het posten van het eerste berichtje op een nieuw weblog. Welnu, bij dezen verklaar ik blog-buzz.blogspot.com voor geopend!

In mijn volgende berichten zal ik uitgebreid terugkomen op hoe dit weblog tot stand is gekomen, en vooral de technieken die ik heb gebruikt in mijn template. Ik begrijp dat het voor de argeloze bezoeker niet direct opvalt, maar onderhuids heb ik dit standaard Blogger.com volledig ‘verbouwd’.
Naast het feit dat ik een groot aantal aanpassingen heb gemaakt om de code te laten valideren op volgens de W3C regels, heb ik ook de ‘backlinks’ funcionaliteit aangepast zodat deze beter geïntegreerd zijn in dit weblog.

Maar zoals gezegd, later volgt hier meer over. Ik ga nu eerst even genieten van deze eerste post :)

UPDATE: Inmiddels zijn de berichten verhuisd naar ICT Blog, de bovenstaande url werkt daarom niet meer.