WordPress.startpagina.nl bijna gereed

Ik ben inmiddels al een heel eind gevorderd met mijn linkverzameling voor wordpress.startpagina.nl. Het Startpagina beheerderscontract heb ik al ondertekend en retourgestuurd, en hiermee zijn alle formaliteiten afgerond.

Op dit moment heb ik zo'n 120 links verzameld, veel links verwijzen naar handige WordPress plugins en mooie WordPress templates.

Ik heb lang nagedacht of ik ook een rubriek WordPress weblogs zou maken, en uiteindelijk heb ik besloten om dit wel te doen.
Aangezien ik niet wil worden overstroomd met linkaanmeldingen heb ik wel een zéér strikte voorwaarde voor links naar weblogs op wordpress.startpagina.nl. De weblogs dienen namelijk een categorie 'Wordpress' te hebben (én uiteraard hierin relevante posts hebben).
Ik denk dat ik zo de grote stroom weblog aanmelders wat kan dammen en tegelijkertijd toch weblogs met handige WordPress informatie kan opnemen op mijn pagina.

De overige weblogs kunnen uiteraard terecht op weblog.startpagina.nl.