IT-specialisten ervaren de kracht van innovatie bij Shell

Samen met onze partners, creëert en implementeert Shell toonaangevende IT-oplossingen in de gehele waardeketen van de energieproductie.

Wij leveren geïntegreerde IT-oplossingen, die meetbare waarde creatie genereren voor ons en onze partners.

IT-specialisten vervullen al sinds lange tijd een cruciale rol binnen onze branche. Zij zijn de motor achter onze activiteiten en innovaties, en vormen daarmee een belangrijke strategische kracht voor ons bedrijf. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over innovatie bij Shell.

Energie is voor ons dagelijks leven essentieel, want het helpt ons bij de voedselproductie en dient als brandstof voor transport en om communicatie over de hele wereld mogelijk te maken.

Naarmate de wereldbevolking groeit, ontsnappen meer mensen aan de armoede en komen moderne vormen van energie binnen hun bereik. Bij Shell gebruiken we menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Als bedrijf zijn wij voortdurend bezig met het vinden van innovatieve manieren om te voldoen aan de stijgende vraag naar energie. Dit doen we door middel van het vinden van nieuwe energiebronnen, maar ook door optimaal gebruik van bestaande grondstoffen.

Wij werken aan de mondiale energie-uitdagingen van de toekomst door nu actie te ondernemen. Samen met experts en lokale gemeenschappen, zijn wij continu of zoek naar manieren om economische groei eerlijker te verdelen en om onze activiteiten te plannen en uit te voeren met minder schade voor het milieu.

De toekomst van energie wordt aangedreven door IT. Onze baanbrekende projecten over de hele wereld zijn afhankelijk van mensen met de kennis en vaardigheden om te werken met geavanceerde technologie, IT-toepassingen en infrastructuur. Zij helpen ons bij het creëren en leveren van innovatieve energieoplossingen.

Onze IT-mensen zijn werkzaam in vele bedrijfsonderdelen, variërend van engineering tot trading en van raffinage tot diepwaterboren, in meer dan 70 landen. Samen vormen zij een drijvende kracht achter de groei van Shell. Het is jouw taak om te zorgen dat onze IT een blijvend concurrentievoordeel kan leveren, door middel van technologie van wereldklasse en op maat gemaakte toepassingen, zoals subsurface software of bekroonde apps.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Dan willen wij graag van jou horen. Wij zijn momenteel op zoek naar ambitieuze IT-professionals binnen de volgende bedrijfsonderdelen:

Business Analysis
Project & Programme Management
Service Delivery & Support
IT Architecture
IT Service Management
Information Risk Management
IT Solutions Development
Business Interface
Data Management & Administration
IT Strategy, Planning & Portfolio

Als onderdeel van een van de grootste ondernemingen ter wereld, met toonaangevende leveranciers, heb je unieke mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je carrière.

Bezoek www.shell.com voor meer informatie over onze huidige IT en technische carrièremogelijkheden, en solliciteer online.

Eén antwoord op “IT-specialisten ervaren de kracht van innovatie bij Shell”

  1. Frank Doelwijt schreef:

    Leuk om te lezen ik ga vaker op dit Blog kijken..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.