Microsoft Surface Book nu ook in Nederland te koop

De Microsoft Surface Book is een unieke convertible laptop die de kracht van de 6e generatie Intel Core i5 of i7 combineert met de flexibiliteit van een tablet. Het beeldscherm van de Surface Book is namelijk los te koppelen zodat de laptop verandert in een tablet.

De basis van de laptop biedt meer dan alleen een toetsenbord, deze bevat namelijk extra accucapaciteit en een NVIDIA GeForce grafische processor. Deze krachtige grafische processor maakt de Surface Book zeer geschikt voor 3D applicaties en andere creatieve toepassingen.

De Surface Book voorzien van snelle SSD opslag en 8 of 16 Gigabyte RAM geheugen. Het 13.5 Inch scherm kan dankzij de smalle randen en de bijzondere beeldverhouding van 3:2 heel veel informatie weergeven.

Net als bij de andere Surface modellen kan je de Surface Book bedienen met de meegeleverde drukgevoelige Surface pen. Hiermee is het mogelijk om met grote nauwkeurigheid te tekenen op het scherm of aantekeningen te maken waarbij het zelfs mogelijk is om de handgeschreven tekst automatisch te herkennen.

De Surface Book is een indrukwekkende laptop die zeker voor creatieve professionals bijzondere gebruiksmogelijkheden biedt. De Surface Book is nu ook in Nederland te koop en zakelijke gebruikers kunnen de Surface Book gratis uitproberen.

Dit bericht is gesponsord door Microsoft.

3 antwoorden op “Microsoft Surface Book nu ook in Nederland te koop”

  1. Bertrand schreef:

    Let er wel op dat het toetsenbord met extra accu en grafische kaart alleen bij de duurdere modellen wordt meegeleverd !

    1. Dat is goed om te weten, bedankt voor de melding :)

  2. Maartje schreef:

    Dit lijkt mij een super handig apparaat om te gaan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *