DutchCowboys overdrijft met RSS advertentie

Omdat ik het leuk vind Nederlands marketing nieuws te volgen heb ik de RSS Feed van DutchCowboys in Google Reader opgenomen. Sinds gisteren draait in deze feed echter een wel zeer storende advertentie campagne die vaak meer dan de helft van de bericht ruimte in beslag neemt:

DutchCowboys RSS feed

Ik hoop dat dit experiment snel wordt beëindigd want het leesplezier wordt op deze manier volledig bedorven.

Ik heb overigens helemaal niets tegen het gebruik van advertenties in RSS feeds mits het hier volledige Feeds betreft (en niet zoals bij DutchCowboys ingekorte feeds die je alsnog dwingen naar de met advertenties behangen website te gaan) én deze advertenties weinig ruimte in beslag nemen. Ik heb in RSS feeds een voorkeur voor tekst-advertenties, maar kleine banners zijn ook prima.

Van een website die zich bezig houdt met online marketing had ik wel wat beters verwacht!

Eén antwoord op “DutchCowboys overdrijft met RSS advertentie”

Reacties zijn gesloten.