Related Posts plugin geïnstalleerd

Misschien heb je het al gemerkt, misschien ook niet… Zojuist heb ik een nieuwe WordPress plugin geïnstalleerd; de Related Posts plugin.

De bedoeling van deze plugin is dat onder ieder bericht op dit weblog een lijstje met gerelateerde berichten verschijnt die de stickiness van dit weblog verhogen (oftewel: bezoekers langer vasthouden).

Hoewel het technisch allemaal prima werkt, ben ik nog niet echt tevreden over de lijstjes die worden getoond. Vooralsnog kan ik weinig relevantie ontdekken in de selectie :( Misschien komt dit doordat er nog niet zoveel berichten op dit weblog zijn te vinden, dus ik geef niet meteen op!

Misschien is het een goed idee om eens een post te wijden aan de plugins die ik heb geinstalleerd op dit weblog? Zolangzamerhand begint het een hele waslijst te worden.