Een nieuwe look voor Google Analytics

Na ruim een jaar is het eindelijk duidelijk geworden waarom Google de weblog-statistieken dienst MeasureMap heeft overgenomen. Google wilde kennelijk heel graag de flashy interface overnemen voor hun Google Analytics dienst. Bij het zien van de screenshots werd het me direct duidelijk dat Jeffrey Veen een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de nieuwe interface, hetgeen hij op zijn weblog bevestigt.

Google Analytics

De nieuwe interface zal gefaseerd worden geïmplementeerd. Mijn account beschikt helaas nog niet over de nieuwe layout, ik kan niet wachten om Google Analytics V2 uit te proberen. Ik hoop dat het nu mogelijk zal zijn om de belangrijkste data van al mijn sites in een oogopslag te bekijken (zoals met FeedBurner SiteStats mogelijk is).

5 antwoorden op “Een nieuwe look voor Google Analytics”

 1. Ruben schreef:

  Ik hoop dat het nu mogelijk zal zijn om de belangrijkste data van al mijn sites in een oogopslag te bekijken

  Dat kan helaas niet, de veranderingen zijn vooral uiterlijk van aard. Meer over de interface en mogelijkheden:

  http://www.usarchy.com/2007/05/nieuwe-google-analytics/

 2. Johan schreef:

  Mmm, dat is erg jammer! Ik kan nu gewoon mijn FeedBurner SitesStats naast GA blijven gebruiken, of iets aan mijn stats-verslaving gaan doen en niet langer meerdere keren per dag de statistieken van mijn sites bekijken :)

 3. accessko schreef:

  Ik vind dit zeker een verbetering. Ik gebruik Google Analytics al een tijdje en ben er zeer tevreden over.

  blog.accessko.nl

Reacties zijn gesloten.