Is de Microsoft Zune een iPod killer?

Hoewel je er tegenwoordig bijna niet meer publiekelijk voor uit kunt komen, ben ik een echte Microsoft-fanboy :) Dat verklaart dan ook meteen waarom ik nog steeds geen iPod heb aangeschaft. Ik vind de Media Player van Microsoft vele malen prettiger werken dan iTunes en netzoals de Apple fanboys hou ik het graag bij één merk…

Eind november zal de Microsoft Zune mediaplayer op de markt komen, en wat ik er totnutoe van heb gezien is veelbelovend. Op YouTube vond ik een filmpje met een mooie preview (de bruine versie vind ik niet echt mooi, maar de witte is daarentegen superstrak):

Wat vind jij van de Zune? Ben jij bereid hier 250 euro aan te besteden?

2 antwoorden op “Is de Microsoft Zune een iPod killer?”

 1. Dude schreef:

  Zoals Steve Jobs altijd zegt. Windows denkt niet aan zijn ‘image’. Je ziet het weer bij deze zinloze poging om iPod te kopiëren, helaas. Het gaat er bij Apple om dat ze steeds nieuwe dingen verzinnen. Apple streeft ernaar dat Windows de competitie zo gaat begrijpen, dat ze ook nieuwe dingen gaan maken. Daarvoor in de plaats kopiëren ze, wat er te kopiëren valt =(
  En als Windows echt met iets goeds komt, sta ik er wel voor 100% achter, helaas is het altijd een slap kopieer-aftreksel wat ze voor goedkoper aanbieden.

 2. Johan schreef:

  Ik heb inmiddels de Zune van een collega van me in mijn handen gehad en ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk ben. Hij heeft een (poep) bruine Zune, een heel rare kleur waar ik niet echt warm voor kan lopen.

  Erger is dat het apparaat nogal lomp aanvoelt, het is een nogal rechthoekig en zwaar ding. Voor mij geen Zune dus…

  Overigens blijf ik iTunes op mijn Windows PC minder prettig vinden dan Windows Media Player, hoewel ik ook het uiterlijk van WMP 11 niet echt mooi bij de interface van Windows XP vind passen.

Reacties zijn gesloten.