HCC organiseert HCC!Digital in de Jaarbeurs

HCC Dagen 2010De HCC beurs (voor mij echt jeugdsentiment!) wordt dit jaar tóch georganiseerd. Eerder zag het ernaar uit dat door de stevige concurrentie van webwinkels het doek voor deze voor computernerds legendarische beurs definitief was gevallen maar gelukkig kunnen we in november weer naar de Jaarbeurs in Utrecht!

De HCC beurs wordt wel wat anders opgezet. Niet meer marktkramen vol met geheugenmodules en DVD spindels, maar meer informatie door de leden van de HCC. Je kunt er kennis maken met de laatste digitale ontwikkelingen, gadgets uitproberen en ervaringen uitwisselen.

De beurs wordt gehouden op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2010 van 10.00 uur tot 17.00. De toegang bedraagt voor HCC-leden in de voorverkoop € 2,95 en voor niet-leden € 9,95. Aan de kassa betalen HCC-leden € 5,- en niet-leden € 12,50.

Eén antwoord op “HCC organiseert HCC!Digital in de Jaarbeurs”

  1. Frits schreef:

    Cool! Vroeger hadden ze altijd van die vette MS Flight sim cockpits staan, zouden ze dit jaar misschien ook race sims hebben? Ik wil eigenlijk wel graag eens racen met de logitech G27 en GT force stuurtjes om te kijken welke beter is. De G27 is eigenlijk een beetje te duur voor mij maar als hij echt veel beter is dan de GT force koop ik hem misschien toch…

Reacties zijn gesloten.