Measure Map invite ontvangen!

Omdat ik na het lezen van zoveel lovende reviews op diverse weblogs écht niet meer kon wachten op mijn Measure Map invite, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en direct contact opgenomen met Jeffrey Veen.
Hoewel ik het niet had verwacht, kreeg ik een allervriendelijkst mailtje terug met daarin de melding dat mijn Measure Map invite onderweg was!

Zojuist heb ik mijn account aangemaakt en het benodigde stukje JavaScript in mijn Blogger template geplakt. Mijn eerste indruk is (zoals verwacht) super! Zodra ik wat meer data heb ontvangen zal ik een uitgebreide review posten.

4 antwoorden op “Measure Map invite ontvangen!”

 1. Ruben Timmerman schreef:

  Mmmmm laat ons niet langer in spanning! Heb over deze tool behalve de pre-demo op Web 2.0 eigenlijk weinig gezien… Hoop ook nog steeds op een invitation :)

 2. Johan schreef:

  De review komt eraan :)

 3. Bart schreef:

  Laat die review maar komen – ik ben zeer benieuwd !

 4. Johan schreef:

  Helaas ben ik er nog niet aan toe gekomen om een review te schrijven.Eerlijk gezegd lijkt het er een beetje op dat de ontwikkelaars van Measure Map (MM)volledig uit het veld zijn geslagen door de introductie van de gratis Google Analytics (GA). Measure Map verkeert namelijk nog steeds in Alpha status en ik heb geen enkele verbetering gezien sinds de introductie van GA.Overigens vind ik MM vele malen prettiger werken dan GA, vooral het feit dat de statistieken ‘real time’ zijn en dat de belangrijkste informatie met slechts één muisklik te bereiken is zijn belangrijke pluspunten.Ik wacht nog steeds op de beloofde Feedburner integratie en op de mogelijkheid om meerdere tellers onder één account aan te maken.Nogmaals, binnenkort zal een uitgebreide review (met screenshots) volgen maar ik kan al verklappen dat ik zéér tevreden ben over Measure Map!

Reacties zijn gesloten.