Geef je oude iPad een tweede leven met de B&O Play Beoplay A3

Natuurlijk wil je als echte Apple fan graag de nieuwe iPad hebben. Maar wat moet je dan met je oude iPad doen? Bang & Olufsen heeft nu de oplossing voor dit luxeprobleem; de B&O Play Beoplay A3.

De Beoplay A3 is een speciaal docking station voor de iPad 1 of 2 (de nieuwe iPad wordt nog niet ondersteund). Zoals je van Bang & Olufsen kunt verwachten is dit niet zomaar een docking station, maar eentje met bijzonder goede geluidskwaliteit. De geluidsweergave van de 3 ingebouwde tweeters en aparte woofer wordt automatisch aan de positie van de iPad aangepast, of deze nu wordt gebruikt in portret- of in landscape-stand.

Voordat je de iPad in de Beoplay A3 kunt plaatsen moet je deze eerst in de meegeleverde sleeve doen. Het dock heeft een ingebouwde batterij die 5 uur meegaat en met de bijgeleverde stroom adapter wordt meteen de iPad opgeladen.

Vanwege de constructie en de benodigde sleeve lijkt deze dock me vooral geschikt voor permanent gebruik. Bijvoorbeeld als slaapkamer tv, geluidsinstallatie en wekker in-één.

Helaas is de verwachte verkoopprijs van 550 euro wel wat aan de hoge kant, maar dan krijg je wel een bijzonder mooi dock!

Eén antwoord op “Geef je oude iPad een tweede leven met de B&O Play Beoplay A3”

  1. Reinaert schreef:

    Mooi ding hoor, maar ik kan me niet voorstellen dat de tweetertjes van 1/2 inch diameter (zie specs op B&O site) erg goed geluid geven en ook een 2 inch woofer gaat niet echt flinke bassen geven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *