SONOS PLAY:1 met Flexson Vloerstandaard

flexson-sonos-play-1-floorstandEerder heb ik de SONOS PLAY:3 draadloze speaker getest en was zeer enthousiast over de werking van dit systeem. Inmiddels heeft SONOS een aantal interessante upgrades aan hun systeem uitgevoerd. Zo is het nu niet meer nodig om een BRIDGE te gebruiken of een van de speakers via ethernet aan te sluiten en werkt het systeem volledig draadloos (je hebt natuurlijk wel een stopcontact nodig). Ook werkt SONOS aan een officiële Windows Phone app zodat ik met mijn Nokia Lumia 925 het systeem kan bedienen. (UPDATE: Inmiddels heeft Sonos bekend gemaakt dat er toch GEEN universal app voor Windows komt)

Enige tijd geleden is ook de SONOS PLAY:1 aan het modelgamma toe gevoegd. De PLAY:1 is met een prijs van zo’n 199 euro een stuk bereikbaarder dan de PLAY:3 en PLAY:5 die respectievelijk 299 en 399 euro kosten. Het Engelse bedrijf Flexson maakt speciaal voor de SONOS draadloze speakers vloerstandaards en muurbeugels. Zo is er nu voor de SONOS PLAY:1 een heel mooie Flexson vloerstandaard te koop.

Bij FONQ kost een set van de PLAY:1 met Flexson vloerstandaard nu € 266,50 en dat lijkt me een mooie deal! Wat vind jij ervan?

2 antwoorden op “SONOS PLAY:1 met Flexson Vloerstandaard”

  1. Boyd Internet Solutions schreef:

    Zeer interessant artikel!

  2. Tim van Woersel schreef:

    Is inderdaad een leuke deal. Al zijn de Flexson muurbeugels en standaards iets aan de dure kant. Zag laatst op http://www.vebos.nl/ beugels en standaards een stuk voordeliger en ze zagen er ook nog eens perfect uit. Aanrader?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *