Toch tevreden over Google Analytics…

Nu ik eindelijk inzicht heb in de bezoekersstatistieken, moet ik mijn mening commentaar in de voorgaande post toch wat bijstellen.

Ik blijf bij mijn standpunt dat de enorme hoeveelheid rapporten nogal verwarrend is, en dat het feit dat het niet mogelijk is om in één oogopslag een overzicht van alle gemeten websites te zien een grote misser is. Maar aan de andere kant is het voor een stats junkie onwijs leuk om echt diep in de statistieken te kunnen duiken!

Hoewel Google Analytics voor een simpel weblog een beetje overkill is, is het voor een e-commerce website zoals BelBoli waar een van mijn klanten online belegde broodjes verkoopt geweldig om eindelijk een professioneel inzicht in de conversies te zien.

2 antwoorden op “Toch tevreden over Google Analytics…”

  1. Ruben Timmerman schreef:

    De Belboli’s kunnen nog wel wat SEO consultancy gebruiken trouwens!(hint: meerdere keren dezelfde hele keyword-stuffed zinnen in headings zetten zonder veel content heeft weinig effect :))

  2. Johan schreef:

    Goed, BelBoli verkoopt belegde broodjes. Ik zou zeggen: probeer eens een zoekopdracht in Google op de term ‘belegde broodjes’ en zie wat het resultaat is.Denk je nu nog steeds dat de headings geen effect hebben?Het is overigens een heel lelijke oplossing (bijna spam), maar gezien het feit dat de site gebruik maakt van frames was er geen andere mogelijkheid.

Reacties zijn gesloten.