Gratis Eredivisie Live op de nieuwe LG Optimus L5 en L7

Het zal je niet zijn ontgaan, de voetbalcompetitie is weer begonnen! En voor Ajacieden zoals ik is het extra mooi dat we zo goed spelen en mooie aankopen hebben gedaan.

Omdat je natuurlijk niets van dat moois wilt missen is de Eredivisie live app een must voor op je smartphone. LG heeft nu een mooie actie, bij de nieuwe LG Optimus L5 en L7 smartphones krijg je nu een heel seizoen Eredivisie Live ter waarde van €4,95 per maand helemaal gratis!

Zo hoef je geen bal meer te missen :)

Over de LG Optimus L7
De LG Optimus L7 heeft een 4.3 inch groot touch screen van het krasbestendige Gorilla Glass met een resolutie van 480 x 800 pixels, een single-core SnapDragon processor zorgt met een kloksnelheid van 1Ghz voor voldoende power zonder de batterij te zwaar te belasten. Volgens LG heeft de L7 een standby tijd van maar liefst 550 uur en ook de spreektijd van 6 uur is ruim voldoende (maar wie belt er nog tegenwoordig ;)). LG heeft een goede reputatie qua styling (denk aan de schitterende Prada modellen) en ook de LG Optimus L7 heeft een prachtig minimalistisch uiterlijk dat niet snel zal vervelen.

De L7 draait op de meest recente versie van het Android operating system en de fraaie Ice Cream Sandwitch interface is gelukkig niet teveel veranderd. Op een paar kleine wijzigingen in het lock screen en de icoontjes op het home screen na is de interface helemaal zoals het hoort.

Hoewel de ingebouwde 5 megapixel camera geen hoogvlieger is, kun je er toch prima foto’s mee maken. Filmen kan helaas alleen in VGA resolutie maar ik denk niet dat veel gebruikers daar wakker van zullen liggen.

De LG Optimus L5
De Optimus L5 moet het met iets minder goede specificaties doen dan de L7, maar daar is de prijs dan wel naar. Het scherm is met een diameter van 4 inch iets kleiner, maar de resolutie is met 320 x 480 pixels beduidend minder. De single core processor draait op 800mhz en dat is voor de meeste gebruikers voldoende, in ieder geval draait de Eredivisie Live app zonder problemen op het toestel!

Het voordeel van de iets lager geklokte processor is dat de batterijduur indrukwekkend is te noemen. De standby tijd bedraagt maar liefst 900 uur en je kunt tot wel 10 uur bellen tot de batterij leeg is. Met deze waarden behoort de LG Optimus L5 tot de absolute top qua batterijduur.

Ook de L5 is net als zijn groter broer mooi vormgegeven. De achterkant heeft een ruwe afwerking waardoor vingerafdrukken niet zo opvallen en om het touch screen is een mooie chromen rand aangebracht.

Eén antwoord op “Gratis Eredivisie Live op de nieuwe LG Optimus L5 en L7”

  1. mathijs schreef:

    Leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *