Nieuw op het Amsterdam Dance Event: ADE Tech

Op donderdag 19 oktober zal tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor het eerst een Tech programma worden georganiseerd. In dit nieuwe onderdeel van ADE worden opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie, augmented en virtual reality en blockchain uitgelicht.

Het Amsterdam Dance Event ging eerder dit jaar een partnership aan met het Nederlandse technologiebedrijf Paylogic. Samen ontwikkelden ze een zeer vooruitstrevend e-commerce platform dat aan het begin van de zomer werd gelanceerd. De tweede stap in deze samenwerking is een nieuwe conferentie die tijdens het ADE wordt georganiseerd.

Voor elk onderwerp zijn topgastsprekers en panelleden uitgenodigd die hun tech kennis delen. Paylogick laat hiermee zien hoe de evenement- en tech-industrie met elkaar verbonden zijn en dat het mogelijk is om alles wat live gemaakt wordt in de toekomst allemaal te laten vervangen door technologie.

Je kunt hier het hele programma bekijken. Als je al een ADE pass of conference pass hebt is toegang tot ADE Tech inbegrepen.

Het ADE Tech programma wordt georganiseerd in het DeLaMar Theater op donderdag 19 oktober van 09:00 tot 18:30 en toegang kost 95 euro voor de hele dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *